Uluslararası Avrasya Asansör Fuarı

Uluslararası Avrasya Asansör Fuarı

Uluslararası Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, 3 bin 812’si yabancı olmak üzere toplamda 32 bin 922 profesyonel ziyaretçi ağırladı!..

Alanında Avrasya’nın en büyük fuarlarından olan Asansör Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Asansör Sanayicileri Federasyonu (ASFED), Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) ve KOSGEB’in desteğiyle 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköyde düzenlendi

Bu yıl 3’üncüsü organize edilen fuarda, 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırlandı, 1 milyar dolar büyüklüğe sahip olan Türk asansör sektörünü bir çatı altında toplayan fuar, 25 bin metrekare alanda gerçekleştirildi.

Aralarında Almanya, İspanya, Bulgaristan, Brezilya, Meksika, İran, Mısır, Katar, Cezayir, Fas, Ukrayna, Gürcistan, Pakistan’ın da bulunduğu 30 ülkeden gelecek alım heyetleri katılımcı firmalarla görüşmeler yapıp, iş bağlantıları kuruldu.

3 bin civarında firmanın faaliyet gösterdiği Türk asansör sektörünün en büyük buluşması Avrasya Asansör Fuarı, yerli üretimde gelinen noktanın gözler önüne serildiği bir platform olarak öne çıktı.

Asansör kabininden otomatik kapı sistemlerine, elektronik aksamlardan güvenlik sistemlerine ve aksesuarlarına kadar birçok ürünün sergilendiği fuarda, Almanya, Çin, Hindistan, Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu 10 ülkeden katılımcının yanı sıra, Türk asansör sektörünün en önemli temsilcilerinin yer aldığı 250 marka en yeni ürünlerini görücüye çıkardı.

VFA Alman Asansör Derneği’nin de aralarında bulunduğu, ulusal ve uluslararası çok sayıda STK temsilcisi de Avrasya Asansör Fuarı’nı ziyaret etti.